Uutisia

3.–4. luokkalainen, tule Iloiseen suunnistuskerhoon!

Iloinen suunnistuskerho starttaa ensi sunnuntaina 15.4. Kerho on suunnattu Sotkamon 3.–4.-luokkalaisille, jotka olemme kutsuneet suunnistusharrasteiden pariin. Ensimmäisellä kerralla luvassa on leimausrallia sisätiloissa SuperPark Vuokatissa klo 10–12. Kerholaiset voivat lunastaa SuperParkin pääsylipun kerhon jälkeen ja jäädä 6 euron hintaan jatkamaan liikkumista klo 18:aan saakka.

Kaksi muuta suunnistuskerhoa ovat sunnuntaina 22.4. Salmelan koululla ja sunnuntaina 29.4. Leivolan koululla. Näissä molemmissa kirmaillaan ulkoilmassa.

Kiitämme Aila Flöjtiä mahdollisuudesta, että pääsimme toteuttamaan suunnistuskerhoa lasten iloksi. Aila sai Kainuun Urheilugaalassa Elämänurapalkinnon, jonka hän halusi suunnata lasten liikkumisen edistämiseen. Pinkkiä kartanlukupiirihenkeä tunnustava Aila tunnetaan suunnistuspiireissä muun muassa maailmanmestaruuksista, joita hän saavutti 70-luvulla hiihtosuunnistuksessa Suomen viestijoukkueessa. Edelleen Aila tekee pyyteettömästi hyvää suunnistuksen ja muutenkin yhteisen hyvän eteen. Olemme ilolla ottaneet vastaan suunnistuskonkarin idean, josta kehkeytyi Iloinen suunnistuskerho. Kiitos myös järjestelyihin osallistuville SuperPark Vuokatille, Lidlille ja Sotkamon Jymylle.

Ja mukaan ehtii vielä, joten sinä 3.-4. luokkalainen, ilmoittaudu 13.4. mennessä postia(at)kartanlukupiiri.fi.

Iloinen Suunnistuskerho 3.–4. luokkalaisille

Terveisin Kartanlukupiiriläiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *