Reitin vierestä

Ei talviunta vaan treeniä, treeniä!

Kartanlukupiiriläiset eivät sentään ole talviunilla, vaikka hissukseen ovat olleetkin. Meillä on teille salaisuus: me ollaan treenattu ja paljon! Pinkit on nähty hiihtoladuilla, pyöräilemässä, jumpissa, uimassa ja lenkkeilemässä – useimmilla armoton kiilu silmissä, että kyllä ne Lahti-Hollolan suppamaastot vielä taipuu…

Näin uuden kauden kynnyksellä muistutamme siitä edusta, mikä meillä on täällä Sotkamon ja Vuokatin maisemissa. Olemme siitä onnellisessa asemassa, että saamme hurjasti apua harrastukseemme kullanarvoisen kotiseuramme Sotkamon Jymyn ja urheilusta elävän paikkakunnan osaajilta. Uskallamme tarvittaessa kysyä neuvoja myös toisen väristen verkkareiden omistajilta. Olemme hyvin kiitollisia kaikesta tuesta, jota olemme harrastukseemme saaneet! Toivottavasti myös me voimme olla teille apuna kun sitä tarvitaan.  

Talvitreenaukseen saimme vinkkejä Sotkamon Jymyn omalta kasvatilta, 21-vuotiaalta Sampo Hyppölältä. Kilpasuunnistajan antamat neuvot ovat sen verran hyviä, että haluamme jakaa ne myös teille seuraavissa blogipäivityksissämme.

Me ollaan yhdessä niin hyvässä suunnistuskunnossa kesällä 2018, eikös?

Aurinkoisin viikonlopputerkuin Kartanlukupiiriläiset!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *